Nejnovější recenze ze sekce Zastřešení bazénů
snadná montáž, možná u návodu doplnit kresby montáže
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
- Zastřešení zabraňuje padání nečistot do bazénu a udržuje teplotu.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Zvyšuje teplotu vody v bazéně
- Dá se koupat za nižších teplot venku , není zima při větru
- Návod pro mě dost nepochopitelný
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
- Snadné sestavení
vyhovuje jen chybí podrobnější český návod
- pasuje dobře na vířivku a plní funkci - stíní
- mohl by být z lepšího materiálu
- neni bordel v bazenu
- když maš na vrchu tu šustákovou cepici ta se při dešti se horni polovina zhrouti do bazenu
- krytí bazénu ok
- návod k ničemu, pokus omyl
S ohledem na počasí je dosud nevybalený a tak nelze hodnotit
- Vysoká cena
- Výdrž - maximálně 1. rok
- Líbí se nám, používáme jako zastřešení bazénu. Plní i funkci ohřívání vody. Prodlouží dobu, kdy je možné se koupat.
Velmi nekvalitní provedení, švy se trhají, konstrukce pofiderní, ani jsme nedokončili sestavení, jelikož jsme měli pocit, že se nám to celé rozpadne. Ihned jsme vrátili.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, na jejímž základě se budeme snažit kvalitu výrobků zlepšovat.
Vyhovuje našim požadavkům
Produkt -Steinbach Pooldach Mega zastřešení bazénu- jsem si zakoupil již počtvrté v průběhu šesti let. Pokud drží, lépe se udržuje voda čistá a teplá. Bohužel stačí několik poryvů větru a doslova praská ve švech. Po dvou sezónách můžete zbytky zastřešení vyhodit, neboť mu vadí i slunce, pod jehož paprsky se postupně sám rozpadá i bez poryvů větru. Jinak je jednoduchý a když se rodina složí na jeho úhradu pak jej koupíme i s vědomím, že je to opět pouze na dvě sezóny tedy, že jsou to v podstatě vyhozené peníze. Reklamovat to nelze, neboť prodejce uvádí, kromě jiného, že zastřešení např. chrání děti před sluncem, ale nesmí být jeho paprskům dlouho vystaveno, stejně jako je třeba je demontovat pokud se očekává větrné počasí.
došlo v pořádku, vyzkouším v létě
děkujeme za hodnocení.
Tým Marimex.cz
- pouze pro bezvětrné letní počasí
Nedostatečný návod k sestavení, špatná technická podpora, upevňovací kolíky z měkké umělé hmoty
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za hodnocení. Vaše připomínky předáme na odpovídající oddělení.
- lehké sestavení
MARIMEX 10970020 Pool House M2 500x433x250 cm
Přidáno: 26. června 2020
(naposledy upraveno 23. července 2020)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Nemusí se dávat plachta na hladinu.
- Trochu se trhá ve švech.
Za ty peníze asi nic lepšího nebude.
- Voda v bazenu se ohriva rychleji a pres noc tolik nechladne
- Mno jak vidim konstrukci, tak bych tomu nedaval vice jak 2 roky, ale treba se pletu.
- Pevné švy, ukotvení perfektní
Slouží již druhým rokem bez jediné závady. Ukotvení je pevné, spolehlivé. Vydržel i silné poryvy větru bez úhony. Mohu všem jen doporučit.
Tým Marimex.cz
Zobrazuji 101 - 120 ze 363 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...19 Další »